MSK Orlová - My to nevzdáme!

Neměli bychom chodit ven, nesmíme chodit na hřiště, nemůžeme dýchat. Opatření, která sportu neprospívají jsou bohužel pro nás realitou. My však hledáme stále nějaké reálné možnosti, jak se sportu nevzdat. Ať už chystáme Virtuální běhy pro běžecké a chodecké nadšence nebo zasíláme dětem cvičební videa, vytváříme tréninkové plány. My ty, kteří mají stále o sportování zájem, nenecháme „zakrnět“. Přicházíme s novým projektem - ONLINE tréninky. Tak jak se děti v dopoledních hodinách vzdělávají za pomocí moderních technologií, tak i my budeme „vyučovat“ naše členy a nadšence ve svých sportovních disciplínách a snažit se je zvednout z gauče.

Během pár dní jsme vytvořili provizorní tréninkové studio, ve kterém budeme natáčet naše sportovní hodiny. Od středy 10.03.2021 pak začnou probíhat jednotlivé tréninkové hodiny dle domluveného rozvrhu. Děti (i rodiče) se pak budou moci přihlásit do jednotlivých hodin a společně živě s trenérem zdokonalovat své pohybové schopnosti a získat trošku fyzické zdatnosti. Tréninky budou směřovány jak obecně na rozvoj celého pohybového aparátu, tak specializované tréninky pro fotbalisty, hokejisty, atlety nebo např. baseballisty. Nebudeme však mířit své lekce jen na děti a mládež, které jsou našimi členy, ale v případě zájmu i pro děti mimo MSK. Naší hlavní specialitou v rámci rozvrhu budou cvičení pro nejmenší sportovce, a to již v předškolním věku se svými rodiči. Nezapomeneme však ani na naše rodiče a přátele organizace, i pro ně budou probíhat hodiny kruhových tréninků. Veškeré tréninky jsou pro zájemce zdarma.

Když už nemůžou být trenéři s dětmi, snažíme se vytvořit aspoň nějaký kontakt mezi nimi, který je v téhle době velmi důležitý a aby sportovní svěřenci nezapomněli jaký je důležitý zdravý pohyb. Sport dostává v téhle době pořádně „na frak“, ale uděláme maximum, aby děti na svůj sport nezapoměly.

Veškeré informace a rozvrh hodin, naleznou zájemci na webových stránkách www.msk-orlova.cz nebo na našem Facebookovém profilu @MSKOrlova.

Život je o zážitcích

Ing. Michal Kozák, ředitel MSK Orlová

Připojení a info online na:

https://www.msk-orlova.cz/online-treninky-msk-orlova-09-14-03-2021/


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.3.2021

Zpět na výpis