MŠ Ke Studánce - Slavnostní setkání

Slavnostní zakončení školního roku spojené s loučením předškoláků s Mateřskou školou Ke Studánce 1033

V pondělí 24. 6. 2019 jsme byli pozváni, nejen my rodiče, abychom shlédli první velké představení a vystoupení celé Mateřské školky Ke Studánce. Po necelých dvou letech, kdy mateřská škola přešla pod správu města Orlová s novou paní ředitelkou PhDr., Bc. Karin Fodorovou, PhD, jsme v plném  sále Kulturního domu Orlová, viděli na plátně úvodní prezentaci a v ní  fotky z nedávno rekonstruovaných prostor školy, ale i aktivity dětí, kterých bylo v průběhu školního roku opravdu bezpočet.

Všichni rodiče a samozřejmě také děti se ovšem nejvíce těšili na hlavní program, který si nacvičily všechny děti jednotlivých tříd mateřské školy. Podle příběhu pohádkové knížky autorky paní učitelky Bohunky Trelové,  jsme viděli vystoupení černoušků, soviček, žabiček, motýlků, veverek i včeliček. Více než 100 dětí předvedlo na pódiu úžasné vystoupení, které bylo právem odměněno bouřlivým potleskem. A já musím také vyzdvihnout práci všech šikovných učitelek, které se proměnily v době přípravy nejen ve skvělé choreografky, vizážistky, ale také  i ve švadleny, v rámci přípravy kostýmů pro děti. Myslím, že jsme viděli skvělou týmovou práci všech zaměstnanců mateřské školy a výsledek opravdu stál za všechnu tu námahu! Děkujeme!!!

Po vystoupení všech tříd pokračoval program pasováním předškoláků krásnou vílou v podání „kouzelnice Radany“ a na závěr si všechny děti užily i její kouzelnické vystoupení včetně chytání obřích bublin.

Děkujeme za krásný zážitek a přejeme krásné léto a zaslouženou dovolenou k načerpání nových sil do dalšího školního roku.

 

Za rodiče M. Mitzová


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.6.2019

Zpět na výpis