ZŠ Mládí - Žákovský ples

 

Letošní výroční 10. (!) malý školní ples, který proběhl na ZŠ Mládí ve čtvrtek 31.1.2019 se opravdu vydařil. Po krátkém přivítání paní ředitelkou, pozdravu zástupce našeho spolku SRPŠ a také zástupkyně žákovské samosprávy, se již žáci 8. a 9. ročníků a naši loňští absolventi vrhli do víru tance. DJ učitele vystřídali v průběhu plesu dva deváťáci a pouštěli opravdu nejrůznější žánry.

Po celou dobu plesu se mohli jít žáci vyfotit do fotokoutku, aby si uchovali vzpomínku na to, jak jim to všem slušelo. Vznikaly tam krásné skupinové kreace, u kterých se všichni moc bavili. Neplánovaně si na konci plesu odnesl malou cenu nej-tanečníka Danek M., který nezkrotně a energicky roztančil mnohé spolužačky.

Zlatým hřebem plesu byla tombola. Letos se dárci z řad pedagogů zasadili o tolik cen, že jsme mohli každého žáka potěšit malou výhrou díky speciálnímu losu. Patří jim velké díky za ceny i celou přípravu. Ples si žáci sami zpestřili vystoupením talentů naší školní soutěže Megastar. Nezapomněli jsme také zvolit Krásku a Fešáka plesu, kteří byli oceněni krásnou korunou a šerpou. Rozcházeli jsme se rozjaření a spokojení s přáním odpočinkového víkendu a úspěšného vkročení do 2. pololetí školního roku!

 

Mgr. Lenka Pastirčáková

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.3.2019

Zpět na výpis