112 MINI-judistů!!!


Po krátké informační pauze se opět chceme pochlubit. A máme opravdu čím. Kurz JUDO-školky, který jsme Vám představovali od února letošního roku, nám již běží na plné obrátky. A když píšeme na plné obrátky, myslíme tím ve velkém stylu. Náš předpoklad zapojených dětí do kurzu byl okolo 55 – 65 jedinců. Ale zájem o pohybové cvičení v mateřských školkách nás opravdu zaskočil. Aktuálně máme v evidenci 112 maličkých judistů. Děti se na kurzu společně baví a především se učí rozvíjet koordinaci svého tělíčka. Pokroky malých sportovců jsou nesmírně viditelné. Vždyť po třech až čtyřech „trénincích“ dětí předvádí skoro ukázkové kotouly, pavoučí pochody, ale především disciplína judistů je úplně jinde než na počátcích.

A jak jsme slíbili, dětem jsme nechali vyrobit speciální trička MSK, které jako první mohli obléci mini-judisti z MŠ Na Vyhlídce. Postupně pan trenér Tomáš Heczko bude trička rozdávat dětem i ve všech ostatních mateřských školkách, které se nám zapojily.

V současné době intenzivně připravujeme další trenéry, tak abychom v budoucnu byli schopni uspokojit poptávku všech školek po kurzu, které jsme z kapacitních důvodů museli prozatím odmítnout.

Ale nebojte, naše základna sportovců se nám stále rozrůstá, takže brzo nabídneme další projekty, na které se mohou těšit nejen děti, ale také jejich rodiče. Naše snaha o kvalitní sportovní vyžití je maximální a věříme, že tato snaha jde za námi výrazně vidět.

Ing. Michal Kozák


Datum zveřejnění/aktualizace: 5.4.2017

Zpět na výpis