Střední odborná škola NET OFFICE Orlová, spol. s r.o.

Již při našem založení jsme věděli, že chceme vzdělávat další generace IT odborníků. Vyučujeme poctivě a se zápalem pro obor, který má budoucnost. Učení nás baví a studenti jsou prioritou. Velký důraz klademe na praxi a uplatnitelnost v oboru. Důležitá je však i teorie a na to nezapomínáme.

Vychováváme mladé lidi nejen pro danou profesi, chceme jim také předat i jiné hodnoty a přispět společnosti tím, že jí dáme zodpovědné a uvědomělé občany, kteří se budou starat o své okolí i životní prostředí.

UČÍME SE PRAXÍ
Obor IT se mění velice rychle, a tak se u nás učí nejen studenti. Naši učitelé se neustále vzdělávají, a to jak teoreticky studiem nejnovějších trendů, tak i prakticky na stážích přímo v partnerských firmách.

JSME PRAKTIČTÍ
Naše škola je členem IT Clusteru – sdružení, které je zaměřené na oblast informačních a komunikačních technologií. Svou koncepcí toto sdružení spojuje vzdělávací instituce, firmy podnikající v oblasti IT a podnikatelské subjekty do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů a zajistit společné aktivity v oblasti IT.

JDEME S DOBOU
Neučíme studenty jen historii IT, mrtvé či umírající jazyky v praxi nikde nepoužijí. Víme, co v praxi frčí, a to taky studentům předáváme. Díky tomu najdou studenti své uplatnění hned po škole.

DĚLÁME VŽDY NĚCO NAVÍC
Koncem vyučování u nás den nekončí. Zvídavým mozkům jsme připraveni poskytnout dostatek potravy pro jejich rozvoj. Aktuálně připravujeme nové kroužky zaměřené na programování a vývoj aplikací a taky domlouváme dlouhodobé stáže v IT firmách, které budou ochotné věnovat se zvídavým studentům.

INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP
Chceme podporovat individualitu každého studenta a pomoct mu rozvíjet se v závislosti na jeho schopnostech a zájmech. Snažíme se rozvíjet schopnosti samostatného uvažování a řešení problémů, rozvoj analytického a kritického myšlení.

Na vytvoření toho nejlepšího prostředí pro studenty nejsme sami. Spolupráce s firmami z oboru je pro nás klíčová. 

Zdroj: www.nosch.cz

 

Střední odborná škola NET OFFICE Orlová, spol. s r.o.

60775645

Adresa

Energetiků 144, Orlová-Lutyně,   735 14

Ředitel

RNDr. Michaela Masná, Ph.D.

ID schránky 

n3q8ki6

E-mail

skola@nosch.cz

Telefon

603 219   193

Webové   stránky

www.nosch.cz


Datum zveřejnění/aktualizace: 9.3.2021

Zpět na výpis