INF 5/2020

INF 5/2020
Dle zákona č. 106/1999 Sb. Vás žádám o následující informace:
1. Zda bylo v rámci Vaší obce v minulosti zaznamenáno jakési zařízení mimozemské rasy, tj. letající talír či jiny neidentifikovaný objekt mimozemské civilizace.  Pokud ano, jakým způsobem bylo s tímto objektem (přístrojem, předmětem) naloženo a kde je uschován.
2. Zda má Váš správní orgán specializovanou „UFO“ jednotku.
3. Zda má Váš správní orgán řešení při jednání, kdyby „přiletěli ufoni“, otázka komunikace s nimi a případné tlumočení do jazyka Českého.
4. Pokud by se v příštím týdnu takováto nepředvídaná událost stala, na koho by se Váš orgán obrátil – zda na Ministerstvo obrany, či Ministerstvo vnitra, Ministerstvo zahraničních věcí či jiny orgán.
5. Žádám Vás o přesné sdělení, jak velký je Vás uzemní samosprávný celek.
6. Žádám Vás o sdělení počtu osob (lidí, nikoliv mimozemských tvorů), které mají v rámci Vašeho území trvalý pobyt.
7. Žádám Vás o sdělení, zda je v rámci Vaši obce instalován jakýsi „radar“, tj. zařízení které kontroluje rychlost. Pokud ano, žádám Vás o sdělení, zda rychlost měří pouze na silnici nebo i ve vzduchu.
8. Žádám Vás o sdělení, zda se na Vašem území vozidlům udělují tzv. botička (tj. technické prostředky k zabránění odjezdu vozidla). Pokud ano, žádám Vás o sdělení zda máte takovou „botičku“ i pro dopravní prostředky (objekty – létající talíře), které nemají kola a levitují.



Připojené dokumenty:

Dokument ke stažení PDF [75.2KB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 21.1.2020

Zpět na výpis