INF 54/2019

INF 54/2019  
1. Výsledky nivelačních měření (monitoring poklesů terénu) v území dotčeném hornickou činností závodu ČSA v Orlové od roku 2013, s uvedením souřadnic neivelačních bodů, datem měření, výchozí nivelety, změny nivelety od počátku měření, změny nivelety od posledního (předchozího) měření a zveřejněním mapy reálných poklesů ve formě izokatabáz, případně, kde jsou na internetu městským úřadem zveřejňovány tyto informace?
2. Informace pro obyvatele a dotčené orgány státní správy MěÚ Orlová, dotčené hornickou činností závodu ČSA v Orlové v ohrožených oblastech, od roku 2013 a záměrech důlní společnosti a očekávaných důsledcích na životní podmínky obyvatel s informacemi o vlivech na životní prostředí zveřejňované na internetové stránce městského úřadu, s uvedením zejména následujících informací:
- Vývoj poklesů a deformací terénu v území dotčeném hornickou činností v tabelární formě (souřadnice nivelačních bodů, datum měření, výchozí niveleta, změna nivelety od počátku měření, změna nivelety od předchozího měření) a zveřejnění mapy reálných poklesů ve formě izokatabáz (aktualizace 2x ročně).
- Monitoring seismických jevů (aktualizace průběžně do 24 hodin od detekce jevu)
- Monitoring povrchových vod a podzemních vod s aktualizací 4x ročně
- Monitoring svahových deformací s aktualizací měření.
3. Výše a termíny plnění horním zákonem stanovených odvodů OKD, a.s. pro Město Orlová tzv. za vydobytý nerost v dobývacím prostoru od roku 2013.



Připojené dokumenty:

Dokument ke stažení PDF [228.0KB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 10.1.2020

Zpět na výpis