MLADÁ AGRESORKA ZMLÁTILA SVOU VRSTEVNICI

OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB?!
První srpnový den v 9:42 hodin byla vyslána hlídka městské policie do ulice Rychvaldská v Orlové-Lutyni, kde došlo v jednom z rodinných domů k napadení mezi partnery. Oznamovatelka (1985) hlídce sdělila, že ji fyzicky napadl její přítel, který ji měl několikrát udeřit do obličeje, povalit na zem a znovu udeřit do obličeje. Přítel oznamovatelky (1985) nezapíral. Sdělil, že svou přítelkyní několikrát udeřil, protože plácla po zadku jejich společné dítě. Jelikož si oznamovatelka stěžovala na bolest, byla na místo přivolána záchranka a následně i Policie ČR, které věc převzala k řešení pro podezření ze spáchání trestného činu.

V AREÁLU ŠKOLY ŘÁDILI VANDALOVÉ
První srpnový den v 10:45 hodin pak hlídka městské policie při kontrole areálu ZŠ Mládí zjistila, že neznámý pachatel poškodil fasádu nově zatepleného objektu školy. Ve fasádě bylo spoustu děr a taktéž ji někdo znečistil. Dále hlídka zjistila, že z uchycení jsou vytrženy některé svody hromosvodů. Strážníci přivolali Policii ČR, která věc předala k dalšímu šetření pro podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci.

OBRUBU A VÍKO KANÁLU ZABAVILA POLICIE
Dne 7. srpna v 10:10 hodin oznámila všímavá občanka, že na ulici U Stružky někdo něco kope vedle komunikace. Zasahující hlídka na této ulici zadržela muže z Orlové (1979), který už na dvoukolák nakládal obrubu a víko kanálu. Byla přivolána hlídka Policie ČR, která si věc i s pachatelem převzala  k dořešení. Muž je podezřelý z poškozování cizí věci a krádeže.

MLADÁ AGRESORKA ZMLÁTILA VRSTEVNICI
Dne 7. srpna v 19:15 hodin oslovila hlídku městské policie dívka z Orlové (2008), která strážníkům oznámila, že ji napadla její vrstevnice. Ta měla oznamovatelku stáhnout za vlasy na zem, pak ji fackovat a kopat do hlavy a břicha. Napadená dále uvedla, že agresorku zná a ví. kde bydlí. Hlídka se spojila s matkou oznamovatelky a spolu s ní zajeli do bydliště mladé agresorky, v níž strážníci ztotožnili občanku Orlové (2008) a o incidentu informovali rovněž její matku. Z důvodu vyšší společenské nebezpečnosti byla přivolána Policie ČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

MLADÍKA MUSELI ZKLIDNIT INJEKCÍ
Dne 9. srpna v 17:55 hodin byla vyslána hlídka  městské policie do Orlové-Lutyně, kde měl někdo ze 7. patra domu čp. 842 na Masarykově třídě vyhazovat z balkónu nějaké věci. Na místě  už byla Policie ČR. Šetřením na místě bylo zjištěno, že v 9.patře je v jednom z  bytů občan Orlové (1991), který je pod vlivem omamných a psychotropních látek. Muž byl agresivní a neovládal své jednání, proto byly proti němu použity donucovací prostředky, aby mu mohl přítomný lékař RZS píchnout injekci na uklidnění. Poté byl muž převezen záchrankou do havířovské nemocnice k dalšímu opatření.

Ilustrační foto


Datum zveřejnění/aktualizace: 9.8.2021

Zpět na výpis