Nabídka odpoledních aktivit pro školkové děti od tří let v Bejbáčku


Společenské akce
Út 14.1.2020 - Po 14.9.2020
MC Bejbáček

PONDĚLÍ
• CVIČENÍ PRO ŠKOLKÁČKY - 15.30 hod - cvičení pro děti motoricky zdatné od tří let. Zdravý pohyb s tancem i zpěvem a říkadly, rozvíjení pohybových a psychomotorických dovedností pomocí her a soutěží, důraz na samostatnost.
• ČTENÁŘSKÝ KLUBÍK - 16.30 hod - čtení pohádek, vyprávění příběhů a veselé hraní si na pohádku, malování a tvoření, hraní si na divadlo.
ÚTERÝ
• VESELÁ ANGLIČTINA S PETROU - 15.45 hod - seznamování s cizím jazykem veselou nenásilnou formou. Pomocí her a písniček je pro děti učení angličtiny zábava.
• OBJEVUJME SVĚT KOLEM NÁS - 16.45 hod - děti se zábavnou formou seznámí s přírodou kolem nás a mnoha dalšími aktuálními tématy s využitím prvků montessori pedagogiky. Prozkoumají, jak věci fungují na základě pokusů a experimentů, a vytvoří si výrobek danému tématu.
STŘEDA
• MALÍ MUZIKANTI S MARCI - 15.30 hod - veselé muzicírování, základy rytmu, zpěv lidových písniček k různým tématům, hudebně pohybové hry, česká říkadla. Děti si zlepší koncentraci, fyzickou a psychickou odolnost a nastolí rovnováhu těla.
• VESELÉ FLÉTNIČKY S MARCI - 16.15 hod - flétna je pro děti prvním nejjednodušším hudebním nástrojem, který pozitivně působí na zdraví dýchacího ústrojí a motoriku prstů. Výuka probíhá zábavnou formou bez znalosti not, nápodobou prstokladu a podle sluchu.
• VESELÉ UKULELE S MARCI - 17.00 - ukulele je pro děti prvním nejjednodušším strunným hudebním nástrojem, který je může provázet celý život a je jednoduše i přenosný. Výuka probíhá zábavnou formou bez znalosti not, zato se naučí základní akordy
ČTVRTEK
• TANEČKY PRO MALÉ HOLČIČKY - 16.00 hod - děti se seznámí s tancem zábavnou formou - rozhýbání se hravou rozcvičkou, tanečky na rytmické melodie, lidové písničky a dětské písničky z pohádek a na konci zklidnění za doprovodu relaxační hudby.
• VÝTVARNÍČEK - 17.00 hod - díky výtvarným aktivitám děti procvičují manuální zručnost, rozvíjí tvořivost a představivost a zlepšují schopnost koncentrace. Děti se seznámí s různorodými materiály a výtvarnými technikami. Z každého setkání si odnesou vlastní výrobek.
PÁTEK
• BABY PÁRTY A OSLAVY NAROZENIN - OD 15.00 hod - možnost zorganizování zábavného odpoledne s animačním programem
Těšíme se na Vás! Cena permanentky: 320,- nebo 390,- Kč/7 vstupů
tumova@ddm-orlova.cz www.bejbacek.cz nebo na FB



Zpět na výpis

Další akce

SLADKÉ POKUŠENÍ

Společenské akce
Út 3.9.2019 - Pá 28.2.2020

Lovci perel

Společenské akce
Út 1.10.2019 - Po 31.8.2020

Další akce