Televizní předvolební diskuze

Krajské volby 2008:

Regionální Televizní Agentura (RTA Ostrava) a Karvinský Deník pořádají televizní veřejnou předvolební diskusi V Karviné.

 

 

V pondělí 6. října 2008 se od 18:00 hodin koná v Karviné již sedmnáctá ze série veřejných předvolebních debat, které před letošními volbami do krajských zastupitelstev v českých a moravských městech pořádají Regionální Televizní Agentura (RTA) a regionální Deníky vydavatelství Vltava-Labe-Press (VLP). Mediálním partnerem této i dalších diskusí je internetový deník Česká média a síť internetových novin Regiony24.cz.

 

Diskuse se zástupci hlavních politických stran v regionu se bude konat na půdě Obchodně podnikatelské fakulty Slezské Univerzity v Karviné 6. října 2008. Hosty budou Jaroslav Palas (ČSSD), Pavel Drobil (ODS), Jiří Dlabaja (SZ), Stanislav Konkolski (KDU-ČSL), Eduard Heczko (KSČM), Radislav Mojžíšek (Osobnosti kraje).

 

Diskuse je otevřená veřejnosti, vstup je volný a diváci mohou k jednotlivým tématům klást své dotazy.

 

Diskuse bude v živém přenosu vysílána na internetových serverech www.volebni.net, www.rta.cz, www.ceska-media.cz, www.regiony24.cz, které měly při předešlých veřejných diskusích návštěvnost více než 4.500 uživatelů. Jistě je zajímavá také informace, že regionální vysílání sestřihu předvolební diskuse například v Královéhradeckém a Pardubickém kraji sledovalo více než 45.000 diváků. To je pro srovnání 84% více než při běžném regionálním vysílání. Patnáctiminutový sestřih půl druhé hodiny dlouhé debaty politiků uvidí diváci RTA Ostrava v úterý 7. října 2008 v 17:40 při každodenním vysílání RTA na kmitočtech sdílených s TV Prima. Průběžné psané aktuální zpravodajství najdete na výše uvedených webových stránkách, stejně jako na stránkách Karvinského deníku, který přinese také fotoreportáž z akce.

 

STRUČNÝ PŘEHLED ZBÝVAJÍCÍCH DISKUSÍ:

Datum: pondělí 6. října 2008
Čas: 18:00-19:30

Karviná - Slezská Univerzita - Obchodně-podnikatelská fakulta, Moravskoslezský kraj

 

hosté: Jaroslav Palas (ČSSD)

Pavel Drobil (ODS),

Jiří Dlabaja (SZ),

Stanislav Konkolski (KDU ČSL),

Eduard Heczko (KSČM),

Radislav Mojžíšek (Osobnosti kraje)

 

moderátoři: Gabriela Lefenda, Kateřina Geryková

 


Datum: pondělí 13. října 2008

Čas: 18:00-19:30

 

Ostrava - VŠB-TU, Ostrava-Poruba, 17.listopadu 15

 

Josef Babka / KSČM

Liana Janáčková / OK

Vladislav Koval / SZ

Pavol Lukša / KDU ČSL

Jaroslav Palas / ČSSD

Evžen Tošenovský / ODS

moderátoři: Gabriela Lefenda, Kateřina Geryková

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 3.10.2008

Zpět na výpis