Ženy, pozor na kolemjdoucí!


V posledních týdnech došlo na karvinských ulicích k několika krádežím na ženách. První
prázdninový den kolem 19.30 hodin v Karviné-Novém Městě na křižovatce ulici Havířské a třídy Osvobození neznámý lapka dvaasedmdesátileté ženě strhl z krku řetízek ze žlutého kovu a z místa utekl. Druhý den dopoledne na stejném místě, stejným způsobem přišla o řetízky osmašedesátiletá žena. V těchto případech byla předběžně vyčíslena škoda na 24 900 Kč.

O tři dny později v Karviné-Novém Městě na Makarenově ulici dvaapadesátiletá žena přišla o kabelku. Měla v ní doklady.

K další krádeži došlo o pár dní později. V Karviné-Novém Městě na Nedbalové ulici poberta okradl šestašedesátiletou ženu ve výtahu. Předběžná škoda je 300 Kč.

V minulých dnech, v Karviné-Novém Městě, na spojnici uliic Fučíková a třídy Osvobození, neznámý poberta strhl z krku devětasedmdesátileté ženě řetízek ze žlutého kovu. Vyčíslená škoda je 2 000 Kč.

Další ženy přišly o řetízky. Dne 14.7. kolem 14. hodiny v Karviné-Novém Městě na Mánesové ulici neznámý kolemjdoucí strhnul z krku osmašedesátileté  zlatý řetízek v hodnotě 3 000 Kč. O pár hodin později v městské části Mizerov čtyřiapadesátiletá žena stejným způsobem přišla o řetízek v hodnotě 3 800 Kč.

Zlatuše Viačková, Policie ČR


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.7.2008

Zpět na výpis