Dívkou roku se v Orlové stala Lucie MONCZKOVÁ

 

 

Vítězkou devátého ročníku soutěže Dívka roku 2008 se v páteční podvečer stala sympatická brunetka Lucie Monczková. „Jsem v šoku, absolutně jsem nečekala, že vyhraju zrovna já,“ řekla dojatě po vyhlášení výsledků. Její přítel o tom ale vůbec nepochyboval: „Věděl jsem to,“ prohlásil bezprostředně po korunovaci své vyvolené, která se jistě už nemůže dočkat zasloužené první ceny – zájezdu do Chorvatska, který sponzorovala orlovská radnice.

 

Základní kolo této soutěže proběhlo 7. března v Domě dětí a mládeže Orlová. Patnáctiletá Lucie Monczková zvládla všechny své disciplíny perfektně, porotu i diváky zaujala ladnou chůzí, výrazem tváře a především úsměvem, který ji v průběhu soutěže ani na okamžik neopustil. Za svou volnou disciplínu, ve které předvedla dynamický show dance, sklidila bouřlivý potlesk. Nebyla ale jediná, kdo v sále vyvolal nadšení a ovace. Druhé místo v soutěži obsadila čtrnáctiletá Petra Čabanová, která se závodně věnuje sportovnímu aerobiku. Ten byl v této soutěži její nejsilnější zbraní.

Letos poprvé od konání této soutěže porota udělila dvě třetí místa. Korunky získaly Dominika Matušínská a Petra Frasunková.

„Letošní ročník byl z hlediska krásy, šikovnosti a předvedení děvčat jeden z nejlepších,“ uvedla organizátorka soutěže Lenka Vargová, „všechny dívky byly opravdu zajímavé a konečný verdikt velice obtížný.“

 

Možná šťastné startovní číslo sedm vyneslo patnáctileté Petře Frasunkové ještě jedno ocenění. Stala se Miss Internet, kterou si volili sami diváci prostřednictvím internetu, a za tento titul získala jedinečnou možnost nechat si profesionálně vytvořit vlastní webové stránky. Poslední udělený titul získala Kamila Soskidová, která se pro letošní rok stala Miss Foto. Porotu zaujala svým přirozeným vzhledem jak na fotografii, tak na pódiu.

 

Dívky, které se v tomto základním kole soutěže umístily na prvním až třetím místě, postupují do oblastního kola, které se bude konat v dubnu a pořadatelem je KSVČ Juventus Karviná.


Datum zveřejnění/aktualizace: 10.3.2008

Zpět na výpis