CHYSTÁTE SE NAPOUŠTĚT BAZÉN? OBRAŤTE SE NA PROFÍKY

Mnozí z vás se jistě chystají na zahájení koupací sezóny v bazénu na zahradě. Společnost SmVaK Ostrava i letos poskytuje službu napouštění bazénů, což vám může ušetřit spoustu času i námahy.

Zahradní bazén je možné napouštět z veřejné vodovodní sítě, což může být spojené s řadou nepříjemností.

Jak správně postupovat při napouštění zahradních bazénů? Které zásady dodržovat, aby se lidé vyhnuli zklamání v podobě zakalené vody nebo předešli problémům ve vodovodní síti, čímž mohou rozzlobit obyvatele celé lokality, kde bydlí?

Nepříjemným situacím lze předejít dodržováním několika základních pravidel. Bazén je vhodné napouštět pozvolna, klidně několik dnů a ideálně mimo odběrové špičky. Nejlépe přes noc ve všední den.

„Existuje ale pohodlnější a efektivnější řešení. Když si lidé nechají dovézt vodu do bazénu cisternou, vyhnou se nepříjemnostem, které mohou potenciálně nastat. Budou mít navíc jistotu, že nebudou omezovat své sousedy, a předejdou tím případným sousedským sporům. V loňském roce jsme ke spokojenosti našich odběratelů napustili téměř tři sta bazénů,“ vysvětluje ředitel vodovodů společnosti SmVaK Ostrava Milan Koníř.

Zájemci o dovoz vody k naplnění bazénu se mohou obrátit na bezplatnou zákaznickou linku 800 292 400, kde jim budou poskytnuty detailní informace o možnosti dodávky a ceně dle parametrů bazénu. Linka je v provozu v pracovní dny od 7:30 do 20 hodin. Využít lze i poptávkový formulář na stránkách zde v sekci nabídka služeb.


Datum zveřejnění/aktualizace: 29.5.2023

Zpět na výpis