STROJNÍ ČIŠTĚNÍ POKRAČUJE

Strojní čištění parkovišť, komunikací a kanálových vpustí se přesouvá do ulic Na Výsluní, Karla Dvořáčka, Osvobození, 1. Máje, Adamusova a F. S. Tůmy ve dnech 15. - 19. 5. 2023.

V pondělí 15. května proběhne čištění ulice Na Výsluní.

V úterý 16. května se čistí zóna, která začíná na vjezdu do ulice Karla Dvořáčka.

Ve středu 17. května se čistí parkoviště na ulici Osvobození před i za domem č. p. 819, dále celá ulice 1. Máje a na ulici F. S. Tůmy se čistí část od domu č. p. 1242 směrem dolů.

Ve čtvrtek 18. května proběhne čištění na ulici F. S. Tůmy v křižovatce s ulicí K. Dvořáčka a dále v křižovatce u Atomu.

V pátek 19. května čištění dále probíhá na ulici F. S. Tůmy nad cvičištěm, v křižovatce s ulicí K. Dvořáčka a na ulici Adamusova.

Strojní čištění probíhá vždy od 6 do 14 hodin. Prosíme řidiče, aby v tuto dobu respektovali zákaz zastavení v označených lokalitách. Za nerespektování dopravního značení hrozí pokuta až 2 000 korun. Dopravní značky byly po městě rozmístěny v minulých týdnech. Připomínáme, že tam, kde je umístěna značka „ZÓNA“ se zákazem stání nebo zastavení, platí, že čištěny jsou všechny komunikace a parkoviště v této zóně, včetně těch po stranách, až po značku konec zóny.


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.5.2023

Zpět na výpis