PRVNÍM ORLOVSKÝM MIMINKEM ROKU 2023 JE LEONTÝNKA

Včera jsme na úřadě přivítali první orlovské miminko, kterým je Leontýnka Aertsová. Na svět přišla 1. ledna 2023 v 9 hodin a 14 minut v karvinské porodnici. Po příchodu na svět vážila 3460 gramů a měřila 48 centimetrů.

„Leontýnka je momentálně trošku nemocná, ale jinak nám dělá velkou radost,“ řekl trojnásobný tatínek Martin.

Doma na Leontýnku čekala tříletá sestřička Jasmínka, která se na mladšího sourozence velmi těšila. „Měli jsme trošku strach, jak bude Jasmínka reagovat, ale je skvělá, pořád Leontýnku pusinkuje a chce nám pomáhat,“ dodávají pyšní rodiče.

Rodiče převzali z rukou vedení nejen kytici, ale i zlatý přívěšek s řetízkem, který bude Leontýnce připomínat její prvenství. „Přejeme hlavně hodně zdraví, šťastný a spokojený život a ať rodičům dělá jen samou radost,“ uvedla starostka Orlové Lenka Brzyszkowská.

Rodina se v tomto roce dočkala také dalších radostných zpráv. „Pár dní po narození Leontýnky jsem se stal také dědečkem, takže věříme, že všechny holky budou na sebe hodné,“ říká tatínek a novopečený dědeček.

Doma tak nyní vládne něžné pohlaví. „Já jsem říkala, že nám pod postelí chyběla sekera, podle babských povídaček,“ směje se maminka Veronika. Přesto je tatínek s převahou svých princezen velmi spokojený a šťastný, že jsou všechna děvčata zdravá.

Rodičům gratulujeme a Leontýnce přejeme hlavně hodně zdraví a rodinné pohody!


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.2.2023

Zpět na výpis