RELAX CENTRUM PŘEDSTAVUJE NOVINKY

 V roce 2022 místní Relax Centrum navštívilo téměř 75 tisíc návštěvníků, kteří využili jak wellness zónu, tak plavecký bazén. I v letošním roce chystá pro zákazníky Relax centrum Orlová změny a novinky tak, aby se vaše návštěva stala příjemným zážitkem. První z nich je obměna vybavení interiéru. „Stávající stoly a židle jsme vyměnili za nové, moderní a věříme, že i pohodlné. A jelikož myslíme i na naše nejmenší návštěvníky, nechybí ani sedací set pro děti, které si zde mohou zahrát například pexeso,“ uvedl ředitel SMO Libor Tannhäuser.

Mezi další změny, které v loňském roce proběhly patří například výměna osvětlení za nová LED svítidla v bazénové hale. V horní části wellness centra byla nainstalována nová infrasauna a pozornost se věnovala také bezpečnosti na tobogánu. „Tobogán je nyní řízen světelnou signalizací. Po celé délce jsou nainstalovány snímače, které zaznamenávají pohyb, a zelené světlo nahoře se rozvítí až ve chvíli, kdy předchozí návštěvník opustí tobogán a dopadový bazén. Často se nás občané také ptají na teplotu vody, která je 29 stupňů a v tomto roce tuto teplotu snižovat nebudeme,“ dodává Tannhäuser.

„Rozšířili jsme také nabídku občerstvení na baru. Dnes si zákazníci mohou dát panini, toast, palačinky, ale také oblíbený párek v rohlíku,“ vysvětluje pan ředitel. Další novinkou je káva italské značky Vergnano, kterou můžete ochutnat ve formě klasického espressa, caffé latte nebo cappuccina.

Pokud jste místní Relax Centrum ještě nenavštívili, můžete to změnit díky virtuální prohlídce. Všechny komerční prostory je možné zhlédnout z pohodlí domova kliknutím na tento odkaz.

„Věřím, že se novinky budou návštěvníkům líbit a ještě více si užijí čas, který tady stráví,“ uzavírá Libor Tannhäuser.


Datum zveřejnění/aktualizace: 19.1.2023

Zpět na výpis