KMIT PŘEDVEDL PESTRÝ TANEČNÍ PROGRAM

Úterní podvečer rozhýbal divadelní sál domu kultury. Se svou Christmas Show tam totiž vystoupil Taneční Klub Kmit Orlová, a rozhodně se jednalo o jedinečnou podívanou. Na pódiu se se svým nabitým programem vystřídali tanečníci všech věkových skupin. Hodinu a půl trvající vystoupení zakončila seniorská kategorie, která se před diváky postavila po tříleté pauze a sklidila veliký aplaus.

Závěrečného slova se ujala hlavní trenérka, tanečnice, choreografka a předsedkyně tanečního klubu Gabriela Kristen. „Chtěla bych poděkovat všem, kteří se na této show podíleli. Moc děkuji holkám, které mi pomáhají a ve svém volném čase chodí trénovat jiné kategorie. Děkuji všem rodičům, kteří mi svěřili své děti do péče a všem, kteří s námi strávili téměř celý podzim na soutěžích. Chřipková sezóna je v plném proudu a téměř 50 procent našich tanečníků leží doma s horečkami, a doufám, že se brzy vrátí k nám,“ řekla Gabriela Kristen.

Za skvělou reprezentaci města na soutěžích přišla poděkovat také starostka Orlové Lenka Brzyszkowská a 1. místostarosta Petr Stuchlík, kteří hlavní choreografce, se slovy díků a gratulací, předali květinu. „Jsme rádi, že v našem městě funguje pestrá škála sportovních aktivit, a děti si tak mohou vybrat, jakému koníčku se chtějí věnovat. Tanec je rozhodně atraktivní disciplína a je skvělé, že se tyto skupiny neustále rozvíjí a reprezentují Orlovou nejen na republikových soutěžích,“ uvedla starostka Orlové.

Podzimní sezóna skončila a taneční klub se již nyní připravuje na tu jarní.

Držíme palce!

Celou fotogalerii najdete zde.


Datum zveřejnění/aktualizace: 21.12.2022

Zpět na výpis