PROVOZNÍ ŘÁD PODZEMNÍHO PARKOVIŠTĚ POD NÁMĚSTÍM 28. ŘÍJNA

Přinášíme vám krátké shrnutí provozního řádu podzemního parkoviště.

Na parkovišti je povoleno parkování (a vjezd do parkoviště) pouze osobním automobilům, jejichž délka nepřekračuje 5,5 metru a přípustná hmotnost nepřevyšuje 3,5 tuny. Parkoviště není určeno pro vozidla vyšší než 2 metry.

Podzemní parkoviště je vybaveno systémem detekce plynů a par, tudíž je zde povolen vjezd vozidlům s pohonem na LPG a CNG. V prostoru podzemního parkoviště je instalován kamerový bezpečnostní systém se záznamem.

Krátkodobé denní parkování platí od 7 do 19:59 hodin a sazba je určena ve výši 20 korun na hodinu. Krátkodobé noční parkování začíná od 20 do 6:59 hodin a za každou započatou hodinu zaplatíte 5 korun na hodinu. Po projetí závorou mají lidé 15 minut na bezplatné opuštění parkoviště (v případě, že by bylo obsazeno, a podobně), poté platí hodinová taxa. Po uhrazení poplatku v terminálu má řidič 15 minut na opuštění parkoviště. Poté jej systém nepustí a bude muset doplatit parkovné. 

Každý návštěvník má povinnost si při vjezdu vyzvednout parkovací lístek, který u sebe musí uschovat po celou dobu parkování. Při jeho ztrátě je účtována pokuta 500 korun. Lístek zároveň slouží jako klíč pro vstup na úřad, proto je důležité, aby nezůstával v autě.

Na konci článku naleznete celý provozní řád se všemi informacemi.



Připojené dokumenty:

PROVOZNÍ ŘÁD PDF [653.8KB] 1.12.2022

Datum zveřejnění/aktualizace: 1.12.2022

Zpět na výpis