„VE STUDIU BYCH RÁDA POKRAČOVALA,“ ŘÍKÁ ORLOVSKÁ FINALISTKA MISS

Dnes vedení města navštívila orlovská finalistka Miss České republiky Soňa Paldusová. Třiadvacetiletá rodačka z Orlové se probojovala mezi Top 10 finalistek, které se nyní budou ucházet o posledních osm postupových míst. „Jsme velmi hrdí, že máme ve městě tak krásné dívky, které nás mohou reprezentovat. Už v minulosti jsme podporovali účastnice z Orlové a letos tomu není jinak a jsme připraveni podpořit také slečnu Paldusovou,“ říká místostarostka Naděžda Kubalová.

Na instagramu Miss České republiky probíhala výzva, kam mě přihlásila moje maminka. Z celkových asi 600 přihlášených nakonec vybrali 50 dívek a z nich dalších 10, mezi kterými jsem byla také já. Moc si toho vážím,“ říká usměvavá Soňa.

Od malička ráda maluje a modelingu se začala věnovat zhruba před třemi lety. „Vždy mě inspirovaly modelky a dívky, které se účastnily soutěží krásy, a vždy jsem si říkala, že by bylo krásné se tomu věnovat. Nicméně teprve minulý rok jsem se začala věnovat focení na zakázky a letos jsem dostala šanci v Miss,“ dodává studentka.

Léto strávila cestováním mezi Orlovou a Prahou. „Víceméně jsem celé léto strávila v Praze u sestřenice, ale bylo to fajn. Dovolená mi úplně nevyšla, ale když byla možnost, jezdila jsem aspoň na výlety. Od 19. září mi zase začíná škola a čekají mě letos státnice, takže snad všechno dobře dopadne a příští rok to oslavím ve velkém,“ směje se Soňa. Pokud to situace dovolí, ráda by ve studiu na Slezské univerzitě v Karviné pokračovala. „Ve škole jsem velmi spokojená. Překvapilo mě, jak je to studium fajn,“ říká studentka marketingu a obchodu.

Kromě maminky, která ji přihlásila do Miss má Soňa podporu také ve svém starším bratrovi, který sleduje každý její krok. „Když jsem byla ve Snídani s Novou, tak brzy vstával, aby mě mohl sledovat a držel mi palce,“ usmívá se blondýnka.

„Slečně Paldusové přejeme hodně štěstí a pevné nervy v boji o titul,“ dodává místostarosta Miroslav Koláček.

V průběhu příštího týdne se rozhodne o finálové osmičce, takže orlovské krásce držíme všechny palce!


Datum zveřejnění/aktualizace: 6.9.2022

Zpět na výpis