NAKUPTE LOKÁLNÍ POTRAVINY Z POHODLÍ DOMOVA

Tržiště je webová aplikace, která poskytuje přímým producentům potravin a rostlin prostor pro inzerci a prodej jejich produktů. Obchod probíhá přímo mezi trhovcem a jeho zákazníky bez prostředníka.

Celá aplikace je tvořená tak, aby byla intuitivní a uživatelsky přívětivá. Ten, kdo zvládne vložit inzerát na bazar nebo nakoupit přes internet, zvládne také obchodovat na tržišti.

Projekt si klade za cíl podpořit malé sedláky, živnostníky, malé podniky, ale také neprofesionální pěstitele a chovatele, kteří své zboží prodávají například na sociálních sítích, prodej ze dvora nebo na klasických trzích.

Tržiště umožňuje kupujícím dostat se ke kvalitním, čerstvým a lokálním surovinám. Kupující mají registraci vždy zdarma. Produkty mohou vyhledat podle vzdálenosti, ceny, množství, kvality (také potraviny s certifikáty) i podle toho, zda prodejce zboží zaváží. Tržiště může být velmi zajímavé i pro místní školní jídelny, restaurace a další velkoodběratele.

Co se na tržišti prodává?
Ovoce, zeleniny, mléko a mléčné výrobky, vejce, med, ořechy nebo živé rostliny. Tvůrci připravují také kategorie maso a masné výrobky ze zvířat chovaných podle zásad ekologického zemědělství a krmiva pro hospodářská zvířata a podestýlky.

Registrace pro prodejce je do 30. srpna zcela zdarma, aby si prodejci mohli aplikaci bez rizika vyzkoušet.

Po tomto období budou prodejci, kteří budou chtít na Tržišti pokračovat, platit měsíční předplatné. Pro neprofesionální prodejce je stanovena cena 50 korun a pro profesionální zemědělce 200 korun za měsíc. Žádné další poplatky, díky tomu můžete nabídnout své výrobky za zajímavé ceny jak pro vás, tak pro zákazníky.

Více informací naleznete přímo na webových stránkách.


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.8.2022

Zpět na výpis