ABSOLVENTSKÉ MIKINY JSOU PECKA!

Chceme vám představit naši školní tradici, která je v naší škole více než patnáct let. Na mysli máme absolventské mikiny pro deváťáky, coby vzpomínku na roky v základní škole.

 

Každoročně o tom žáci se svými učiteli debatují. Někteří už od nástupu na druhý stupeň tohle téma probírají, jiní se k němu dostanou až v deváté třídě. Baví se o barvě, stylu písma, velikostech, materiálu apod ... Stává se, že se deváťáci dlouho nemohou dohodnout na společném nápadu, protože každý má svou představu, a tak se mnohokrát přihodí, že je všechny začne tlačit čas.

 

I my jsme si nakonec vyslechli všechny názory, a konečně jsme začali spolupracovat. Přeci jen nám všem šlo o společnou věc – o památku. Když už jsme došli k finální podobě, nezbývalo nám, než se těšit až budou vyrobeny a kurýr nám je doveze. A byl tady den D, mikiny přišly. Nedočkavě jsme si je začali prohlížet a oblékat si je. Hned jsme se šli i pochlubit do vedlejší devítky, která své mikiny měla o pár dní dříve. Někteří je snad od té doby ze sebe ani nesundali, tak moc se jim líbí.

 

A už zbývá jen udělat společnou fotku a vzpomínka na celý život je tady. Naše jedinečná originální mikina má pro nás velký význam. Zapojila se celá třída jako jeden společný kolektiv.

 

Filip, Aneta, Barbora a Ema

9. B ZŠ Mládí                               

       

   

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 22.6.2022

Zpět na výpis