STROJNÍ ČIŠTĚNÍ POSTUPUJE DO ULIC KE STUDÁNCE, LUČNÍ A RYDULTOWSKÁ

Strojní čištění parkovišť, komunikací a kanálových vpustí se v následujících dnech přesouvá do ulic Ke Studánce, Luční a Rydultowská.

  • Ve čtvrtek 5. května 2022 se čistí parkoviště v zóně v ulici Ke Studánce, a to od křižovatky s ulicí Zátiší po křižovatku s komunikací pro pěší v ulici Luční.
  • pátek 6. května 2022 se čistí zóna od křižovatky s komunikací pro pěší v ulici Luční, která končí za vjezdem na parkoviště k restauraci Studánka, tj. parkoviště u restaurace, parkoviště před restaurací a podélná stání v ulici Luční.
  • pondělí 9. května 2022 se čistí zóna v ulici Rydultowské, která začíná za výjezdem z parkoviště na místě bývalé kotelny, tzn., že se čistí obě parkoviště pod krytým bazénem a parkoviště u zdravotního střediska v Doubravanu.
  • úterý 10. května 2022 se čistí zóna, která začíná vjezdem na parkoviště u ambulance MUDr. Šabraty a MUDr. Sliwkové, tzn. všechna parkoviště v monobloku a dále také podélná stání v ulici Ke Studánce.
  • Ve středu 11. května 2022 se čistí zóna vymezená oběma vjezdy na nové parkoviště za Doubravanem, tj. velké parkoviště na místě bývalé kotelny.
  • Ve čtvrtek 12. května 2022 se čistí celé parkoviště před obchodním domem Esam.
  • pátek 13. května 2022 se čistí celé parkoviště před polyfunkčním domem sousedícím s knihovnou.

Strojní čištění probíhá vždy od 6 do 14 hodin. Žádáme řidiče, aby v tuto dobu respektovali zákaz zastavení v označených lokalitách. Za nerespektování dopravního značení hrozí pokuta od 1 000 korun.

Tam, kde je umístěna značka ZÓNA se zákazem zastavení, platí, že čištěna jsou všechna parkoviště v této zóně až po značku konec zóny.

Děkujeme za strpení a spolupráci!


Datum zveřejnění/aktualizace: 4.5.2022

Zpět na výpis