STROJNÍ ČISTĚNÍ MĚSTA POSTUPUJE SMĚREM K VĚŽÁKŮM

Strojní čištění parkovišť, komunikací a kanálových vpustí se v následujících dnech přesouvá do ulic Kpt. Jaroše, Na Stuchlíkovci, Mládí, Vnitřní a také i zpět do ulice Osvobození.

  • Ve čtvrtek 21. dubna 2022 se čistí první zóna v ulici Kpt. Jaroše, která končí před odbočkou k tržnici. Současně se bude čistit první (nezpoplatněná) kóje na parkovišti před MěÚ v Orlové-Lutyni.
  • pátek 22. dubna 2022 se čistí druhá zóna v ulici Kpt. Jaroše, a to pod tržnicí. Současně se bude čistit druhá (zpoplatněná) kóje na parkovišti před MěÚ v Orlové-Lutyni.
  • pondělí 25. dubna 2022 se čistí třetí zóna v ulici Kpt. Jaroše, a to od domu čp. 765 po dům čp. 777. Současně se bude čistit třetí (zpoplatněná) kóje na parkovišti před MěÚ v Orlové-Lutyni.
  • úterý 26. dubna 2022 se čistí čtvrtá a pátá zóna v ulici Kpt. Jaroše, tj. zbývající část ulice od domu čp. 777. Současně se bude čistit čtvrtá (zpoplatněná) kóje na parkovišti před MěÚ v Orlové-Lutyni, která je neblíže k DKMO.
  • Ve středu 27. dubna 2022 se čistí velké parkoviště naproti čerpací stanici Shell na křižovatce ulic Masarykova a Na Stuchlíkovci.
  • Ve čtvrtek 28. dubna 2022 se čistí parkoviště v zóně ulic Vnitřní a Mládí, tj. celé parkoviště mezi věžáky a lékařským střediskem, včetně přilehlých parkovišť.

Strojní čištění probíhá vždy od 6 do 14 hodin. Žádáme řidiče, aby v tuto dobu respektovali zákaz zastavení v označených lokalitách. Za nerespektování dopravního značení hrozí pokuta od 1 000 korun.

Tam, kde je umístěna značka ZÓNA se zákazem zastavení, platí, že čištěna jsou všechna parkoviště v této zóně až po značku konec zóny.

Děkujeme za strpení a spolupráci!


Datum zveřejnění/aktualizace: 20.4.2022

Zpět na výpis