TITUL MISS ORLOVÁ ZÍSKALA PATNÁCTILETÁ ELIŠKA TOMICOVÁ

Patnáct krásných dívek se utkalo o titul MISS ORLOVÁ 2022. Každá z nich se v pátek 4. března odpoledne snažila v divadelním sále Domu kultury města Orlové ze sebe vydat maximum. Fandil jim plný sál přátel, kamarádů a rodinných příslušníků a na jejich prezentaci dohlíželo bedlivé oko poroty.

V prvním kole dívky čekal rozhovor s moderátorem, následovala zumba, volná disciplína a ve finále módní přehlídka. Tentokrát se dívky proměnily ve filmové postavy. A nutno dodat, že všechny předvedly značnou dávku kreativity.

MISS ORLOVÁ se pro letošní rok stala patnáctiletá žákyně ZŠ Ke Studánce Eliška Tomicová. Eliška ráda hraje na klavír, cestuje a poznává svět. Jak sama přiznala, je sice netrpělivá, ale zato pečlivá a má organizační schopnosti. V budoucnu by se ráda stala učitelkou 1. stupně základní školy. „Jsem neskutečně šťastná, vůbec mě to nenapadlo, že bych v tak silné konkurenci zvítězila. Je to nádherný pocit, moc a moc děkuju,“ svěřila se minutu poté, co převzala z rukou své předchůdkyně korunku MISS pro další rok a místostarosta Miroslav Koláček jí předal šerpu s nápisem MISS ORLOVÁ.

Titul první vicemiss si vybojovala rovněž patnáctiletá žákyně, ale tentokrát ze ZŠ K. Dvořáčka Karolína Knapíková. Ráda tančí, zpívá, má ráda historii a chtěla by studovat práva. Karolína svým úsměvem uchvátila obecenstvo natolik, že získala i titul MISS SYMPATIE. „Ještě pořád tomu nevěřím. Měla jsem obrovské štěstí obstát v takové konkurenci! Všem z celého srdce děkuji,“ uvedla se slzičkou v oku.

Veronika Křístková studuje orlovské gymnázium. Je plnoletá, ráda běhá, tančí, miluje disko, ale i fittness a zdravé stravování. Ve volnu vyráží do hor, kde si užívá přírody a čistého vzduchu. Po maturitě by ráda studovala farmacii. V této soutěži se stala 2.vicemiss.

Čtrnáctiletá Vanessa Valasová se nově těší z titulu MISS FOTO. Stejně jako ostatní děvčata, i ona ráda tančí, miluje hudbu, cestování, svou rodinu a v neposlední řadě – i jízdu na koni. Sní o povolání učitelky mateřské školy. Věřme, že se jí to podaří.

Letošní ročník soutěže byl pro porotu velmi náročný. Nepamatuji tolik soutěžících. Všechna děvčata byla skvělá, ale bohužel, zvítězit všechna nemohou. Nicméně, musím konstatovat, že pochvalu a poděkování si zaslouží všechny, stejně tak jako organizátoři. Bylo to moc pěkně zorganizované,“ konstatoval předseda poroty a orlovský místostarosta Miroslav Koláček a dodal, že ho po vynucené covidové pauze těší návrat této soutěže.

Naše gratulace patří nejen vítězným děvčatům, ale všem soutěžícím.


Datum zveřejnění/aktualizace: 6.3.2022

Zpět na výpis