PRVNÍ ORLOVSKÝ OBČÁNEK ROKU 2022 NESE JMÉNO JIŘÍ

Prvním děťátkem, které se v letošním roce narodilo orlovským rodičům, byl Jiří SVĚCH. Na svět přišel 4. ledna 2022 v 9 hodin a 17 minut v Městské nemocnici v Ostravě. Jiříček vážil 3,20 kg a měřil rovných 50 centimetrů.

Jeho slavnostní přivítání mezi občany Orlové se uskutečnilo ve středu 2. března, a to za přítomnosti starosty i obou místostarostů. Jiříčka do kanceláře starosty doprovodili nejen rodiče, ale i bráška a babička s dědečkem.

„Vůbec nás nenapadlo, že budeme mít prvního orlovského občánka, ale máme z toho velikou radost,“ svěřila se maminka Jana. Tatínek je ze syna nadšený. „Shodli jsme se na jménu Jiří, takže mám nejen pokračovatele rodu, ale i jmenovce,“ usmíval se.

„Je to krásné miminko a přejeme mu jen to nejlepší v životě. Věříme, že bude šťastný, spokojený a nic mu nebude chybět,“ uvedl starosta města Miroslav Chlubna. Místostarosta Miroslav Koláček popřál malému hlavně hodně zdraví a školních úspěchů, místostarostka Naděžda Kubalová zase radostnou a krásnou budoucnost.

Maminka Jana převzala z rukou představitelů vedení města nejen kytici květů, ale i zlatý přívěšek s řetízkem pro Jiříčka, který mu bude po celý život připomínat jeho prvenství. Nechyběly ani další, tolik potřebné věci pro děťátko.

Rodičům gratulujeme a Jiříčkovi přejeme šťastný život!


Datum zveřejnění/aktualizace: 4.3.2022

Zpět na výpis