JARNÍ ÚKLID MĚSTA PROBĚHNE UŽ ZA NECELÝ MĚSÍC

Po dvouleté odmlce se opět vrací akce Ukliďme Orlovou, která pomáhá nejen s likvidací nepořádku ve městě, ale stmeluje i lidi, utváří nová přátelství a šíří osvětu k ochraně přírody a okolí, ve kterém žijeme.

Celonárodní úklidová akce Ukliďme Česko pomáhá měnit smutnou realitu všedních dnů, kdy někteří lidé odhazují odpadky na zem, či odkládají nepotřebné zařízení bytu na odlehlá místa ve městě místo do sběrných dvorů.

Úklidovým dnem je letos první dubnová sobota. Sraz je v 8 hodin na Malém náměstí mezi městským úřadem a kulturním domem. Rukavice a pytle na sběr odpadu budou zajištěny, stejně tak teplé občerstvení po práci.

„Přiložte ruku k dílu i vy a pojďme společně podpořit tuto iniciativu – pro nás, naše město, naše děti a jejich budoucnost. Ať se jednoho dne nevzbudíme na smetišti,“ vyzývá organizátor akce Petr Drozdík.

Registrace dobrovolníků už je spuštěna a probíhá do 20. března 2022. Přihlásit se můžete pomocí tohoto odkazu, a to buď jako jednotlivec, nebo skupina. Snadnou registraci provedete i pomocí QR kódu:

Máte-li k akci dotaz, napište ho na e-mail: petr@drozdik.cz


Plakát Ukliďme Orlovou 2022
Datum zveřejnění/aktualizace: 9.3.2022

Zpět na výpis