ŠŤASTNÉ A VESELÉ!

Cukrovím provoněné, atmosférou kouzelné s dárky, které potěší na srdíčku, takové Vám přeji Vánoce. Jenom skvělá rozhodnutí, chůzi po cestách suchých, rovných a bez překážek s pevným zdravím a vitalitou.
Jednoduše řečeno, přeji Vám úžasný rok 2022.

Mgr. Miroslav Chlubna, starosta města Orlové

Vážení spoluobčané,

dovolte mi, abych Vám touto cestou poděkoval za Vaši dosavadní důvěru a do nového roku 2022 Vám popřál hlavně hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. Zároveň přeji spokojené, láskou a porozuměním naplněné vánoční svátky.

Miroslav Koláček, 1.místostarosta města Orlové

Vážení Orlované,

před námi jsou Vánoce, pro mnohé z nás nejhezčí svátky roku, svátky důvěry v laskavost a štědrost našich nejbližších. Prožijte je v klidu a pohodě, alespoň na chvíli zapomeňte na běžné každodenní starosti a shon. Dětem přeji, aby si užily vánoční prázdniny a pod stromečkem našly dárky, které si přály. Nám dospělým, abychom se o Vánocích sešli v rodinném kruhu a prožili s našimi blízkými krásné chvíle. 

Milí Orlované,  do roku 2022 Vám přeji především zdraví, štěstí, radost a pohodu, osobní i pracovní úspěchy. Nám všem pak přeji, ať je Orlová městem, které je přívětivé ke svým občanům. Ať se nám zde dobře žije a Orlová se stále zvelebuje.

Naděžda Kubalová, místostarostka


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.12.2021

Zpět na výpis