NAVŠTIVTE KOMUNITNÍ CENTRUM 4KA V ORLOVÉ!

Pod tímto označením se skrývá Komunitní centrum 4ka Českobratrské církve evangelické. Původně bylo komunitní centrum v ulici Polní a jmenovalo se Náruč. Nyní ho naleznete v prostorách bývalého finančního úřadu v Doubravanu. Jednoduše vstoupíte dveřmi napravo od vchodu do ortopedické ambulance, vyjdete po schodech do 1. patra a první dveře vlevo za proskleným vstupem jsou ty pravé.

Každou neděli (kromě první neděle v měsíci) v 9 hodin se zde konají bohoslužby ČCE. Dále se zde konají různé akce, například posezení s kytarou, modlitební ztišení (neformální bohoslužby), modlitby za nemocné a mnoho dalších akcí.

Aktuálně jste zváni na štědrovečerní půlnoční bohoslužbu ve 23 hodin. Chcete-li si zazpívat koledy, vychutnat vánoční atmosféru a oslavit narození dítěte, které přineslo světlo a naději do tohoto světa, neváhejte a přijďte!

Pro informace sledujte stránky orlovského sboru ČCE nebo Facebook KC 4ka. Máte-li myšlenku na nějakou akci, kterou chcete uspořádat, neváhejte napsat na e-mail orlova@evangnet.cz. Sbor ČCE se těší se na setkání s vámi v Komunitním centru 4ka!


Foto: archiv ČCE Orlová
Datum zveřejnění/aktualizace: 15.12.2021

Zpět na výpis