SPORTOVNÍ DEN S HONZOU VÁŇOU SE V ORLOVÉ VYDAŘIL

Ve středu 27. října v dopoledních hodinách se na venkovním sportovišti ZŠ K. Dvořáčka konal Sportovní den mládeže s Tenisovou akademií Jana Váni. Jednalo se o premiérový ročník sportovní akce TAJV pro místní mládež a žáky základních škol v Orlové.

„Účastníci turnaje soutěžili v tenise, házené, florbalu, fotbalu a frisbee. Ve hře byly čtyři soutěžní skupiny po 5-6 hráčích. Každá sportovní aktivita byla doprovázena hudbou a signálním označením zahájení hry včetně ukončení soutěžního kola,“ popsal průběh turnaje jeho organizátor Mgr. Jan Váňa.

Do finálového rozstřelu o umístění postoupila pouze nejlepší skupina dětí, kde si to samotní účastníci rozdali o celkové umístění v turnaji (1. až 5. místo). Nejúspěšnější sportovec z Orlové postoupil do Národního finále v Poděbradech (9. 12. 2021), kde bude svým jménem a sportovními výkony reprezentovat Orlovou.

Nejlepší finalisté turnaje získali věcné odměny, diplomy a mnoho dalších sponzorských cen. Každý účastník akce byl odměněn a motivován k účasti na dalším sportovním projektu TAJV v Orlové.

„Děkujeme městu za finanční podporu, spolupráci i krásnou rodinnou atmosféru na turnaji v Orlové a už se všichni těšíme na 2. ročník turnaje v příštím roce 2022. Velmi rád opět zavítáme do Orlové,“ dodal Mgr. Váňa.


Datum zveřejnění/aktualizace: 3.11.2021

Zpět na výpis