VÍTĚZ RYBÁŘSKÝCH ZÁVODŮ ULOVIL HNED ČTYŘI KAPRY!

V sobotu 25. září se na Malém Balatonu v Orlové konaly podzimní rybářské závody pro děti do 15 let, které uspořádala orlovská organizace Českého rybářského svazu.

„Jsem velice rád, že jsem se mohl opět zúčastnit a pomáhat s uspořádáním dětských rybářských závodů O pohár starosty Petřvaldu. Soutěžilo celkem jedenáct mladých rybářů, z toho deset chlapců a jedna dívka. Už po pár minutách od zahájení se několika účastníkům zadařilo a tahali z vody první úlovky. Po součtu všech bodů byly nakonec vyhodnoceny tři místa,“ uvedl člen výboru místní organizace Roman Owczarzy.

První místo si vybojoval Jan Marek, který ulovil rovnou čtyři kapry s mírami 47cm, 39cm, 51cm a 46 cm. Stříbrnou příčku si odnesl Jan Krmášek, kterému se podařilo vylovit z vody kapra s mírou 43 cm a dva líny, oba s mírou 27 cm. Třetí místo obsadil Marek Němec se dvěma kapry s mírami 35 cm a 38 cm.

„Soutěžilo se způsobem, kdy se sčítala délka ulovených ryb. Ohodnocen byl i rybář s největším úlovkem, kterým se stal Tobiáš Duda. Ten chytil amura s délkou 58 cm,“ dodal Roman Owczarzy.

Poděkování za podporu při pořádání dětských rybářských závodů patří hlavně Nadaci OKD a dále také rybářským potřebám Rimex, městu Petřvald a městu Orlová.

Foto: Monika Ociepková


Datum zveřejnění/aktualizace: 30.9.2021

Zpět na výpis