ČÁST HLAVNÍHO TAHU ORLOVOU BUDE V SOBOTU NEPRŮJEZDNÁ

V sobotu 2. října dojde k úplné uzavírce silnice III/4747 v ulici Masarykova v části mezi kruhovými objezdy číslo 3 a 4 (viz obrázek Uzavřený úsek). Obousměrná uzavírka potrvá od 6 do 20 hodin!

Důvodem je výstavba odvodnění komunikace a sjezdů do podzemní garáže a pokládka asfaltového souvrství na silnici a sjezdy v rámci rekonstrukce Náměstí 28. října.

Pro vozy integrovaného záchranného systému (IZS) bude v obou směrech průjezd zachován. Ve směru k nemocnici bude doprava převedena do protisměrného jízdního pruhu.

Pro pravidelnou autobusovou dopravu zůstane průjezd rovněž zachován, a to stejným způsobem jako pro vozidla IZS. Zastávka Orlová, Lutyně, pošta nebude ve směru na autobusové nádraží v Orlové dočasně obsloužena. Cestující proto musí nastoupit/vystoupit buď na zastávce Orlová, Lutyně, věžáky, anebo Orlová, Lutyně, střed.

Za uzavřený úsek silnice v ulici Masarykova bude objízdná trasa vedena po silnicích III/4747 v ulici Slezská, Nádražní nebo I/59 Ostravská s napojením na silnici III/47214 v ulici P. Cingra a dále po silnici III/474 v ulici 17. listopadu (viz obrázek Objízdná trasa).


Uzavřený úsekObjízdná trasa
Datum zveřejnění/aktualizace: 21.9.2021

Zpět na výpis