GRACIA ORLOVÁ JUNIOR

Máte doma nadšeného malého, maličkého nebo baby cyklistu? Tak musíte vyzkoušet náš zábavný „závod“ GRACIA ORLOVÁ junior, který se koná v rámci sportovně-kulturní akce Pohybem za zdravím. Celoměstská akce proběhne již příští neděli 12. září od 15 hodin v prostorách letního kina Orlová. Ale pozor, registrace do závodů a následné pohybové akce probíhá v čase od 14 do14:45 hodin. A o co vlastně jde? No přeci o zábavu a radost ze sportování dětí.

Pro zájemce je připravena kilometrová trať po stezkách našeho krásného lesoparku. Registrace do závodu je samozřejmě zdarma. Každý dětský účastník si odnese krásnou medaili a dokonce tři nejlepší v dané kategorii obdrží i hodnotné ceny. Jednotlivé kategorie jsou stanoveny na 0-6 let, 7–10 let a 11–14 let.

Nejde však o typický závod z televizních obrazovek, jde především o vyzkoušení atmosféry našeho vyhlášeného Mezinárodního cyklistického závodu žen GRACIE ORLOVÁ. A když už jsme letos nemohli uspořádat tu velkou klasickou soutěž, připravili jsme pro vás jistě zajímavou alternativu, směřovanou především na naše malé cyklistické naděje.

A jestli to děti zvládnou sami? Samozřejmě, že nemusí. Pomoc „doprovodného“ vodiče je samozřejmě vítaná. Takže teď už jen dorazit na akci mezi 14. a 15. hodinou, přijet na svém kole/odrážedle/koloběžce, registrovat se v příslušném stanu, ujet 1 km, a hlavně se radovat z pohybu a následných odměn.

GRACIA Orlová pro mládež už příští neděli v letním kině!


Datum zveřejnění/aktualizace: 4.9.2021

Zpět na výpis