HURÁ DO ŠKOLY!

Tři sta prvňáčků nastoupilo do orlovských základních škol a pozdravit je přišlo i vedení města Orlové. Starosta Mgr. Miroslav Chlubna zavítal společně s místostarostkou Bc. Naděždou Kubalovou do Základní školy K. Dvořáčka, kde do dvou prvních tříd usedlo 52 prvňáků. Poté se přesunuli přivítat a popřát hodně úspěchů dětem do ZŠ Ke Studánce. Tady nastoupilo do dvou prvních tříd 30 dětí. Nutno připomenout, že oba představitelé radnice využili příležitosti i ke gratulaci novému řediteli této školy Mgr. Robertu Kaletovi. Nahradil předchozího ředitele Mgr. Milana Fuse, který ke konci uplynulého školního roku odešel na zasloužený odpočinek.

Místostarosta Miroslav Koláček spolu s vedoucím odboru městských financí a školství Ing. Norbertem Muczkou si to zamířili do Základní školy Slezská 850, kde jsou dvě desítky prvňáků. Následně šli pozdravit prvňáčky v Základní škole Mládí. Tady se na ně ve dvou prvních třídách usmívalo 44 dětí.

Všem školákům, kteří dnes usedli do školních lavic, přejeme úspěšnou cestu za vzděláním, báječné pedagogy, skvělé kamarády a spoustu nových poznatků i příjemných zážitků. Pedagogům, ale i všem pracovníkům ve školství přejeme úplně normální školní rok, hodné a vnímavé děti a především - pevné zdraví!


Datum zveřejnění/aktualizace: 1.9.2021

Zpět na výpis