HOKEJOVÁ MSK U21 V PŘÍPRAVĚ NA NÁROČNOU SEZÓNU S PŘEDSTIHEM

 

Uplynulý víkend se nesl opět v duchu náročné přípravy hokejistů. Náš nový tým U21, který́ jak už dobře víte, bude letos hrát krajskou hokejovou ligu mužů. Trenéři rozhodli o nutnosti pilné přípravy i během července, kdy obvykle mají hokejové jednotky volno. O několik slov k  probíhajícímu víkendu, jsme požádali trenéry Jiřího PAVLÁTA a Filipa STEFANKU.

„Chtěli jsme klukům zpestřit přípravu na ledě, takže jsme vymysleli takové malé víkendové soustředění před volnem, které kluci dostanou. Hráči přes víkend trénují 2x na ledě a 2x na suchu, mají společné stravování a prakticky celé dny jsou spolu, takže tmelíme kabinu. Jsme rádi, že prakticky od začátku června, až na pár vyjímek, trénujeme ve velkém počtu, a i tento víkend nás je hodně - 24 hráčů + 2 brankáři.

Po náročném víkendu nás čekají ještě dva týdny náročných tréninků, ale už jen třikrát v týdnu. Následně klukům dáme deset dní volno a začneme finální fázi přípravy do nové sezóny včetně přípravných utkání.

Těšit se orlovský divák může již na tři domluvené přípraváky, a to každou středu od 18 hodin. Jistě přidáme i nějaký víkendový zápas, abychom vytížili celý 30ti členný kádr. Od začátku srpna začneme našim fanouškům představovat jednotlivé hráče, kteří budou v sezoně za náš tým nastupovat, aby věděli, na koho se v našem týmu mohou těšit. Prozradíme, že v drtivé většině jsou to Orlováci, na čemž vše stavíme a je to naší prioritou. Jakmile to bude možné, zveřejníme i přehlednou tabulku přípravných a mistrovských zápasů.“


Datum zveřejnění/aktualizace: 23.7.2021

Zpět na výpis