NÁŠ TAXÍK MAXÍK NAJEZDIL PŘES 4 434 KILOMETRŮ


Čtyřiadvacátého června proběhlo v prostorách výstaviště PVA EXPO Praha setkání účastníků projektu Taxík Maxík, který je pořízen z Nadace Charty 77 se společností ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a.s. a sítí lékáren Dr. Max.

Setkání bylo prostorem pro výměnu zkušeností mezi městy, která v projektu již jsou, ale také představení se městům novým, která do projektu vstupují,“ přiblížila obsah setkání Mgr. Jiřina Lízalová z odboru sociálního a zdravotního orlovské radnice. Zástupci města Orlové informovali o ujetých 4 434 km a 330 jízdách i dalších zkušenostech s provozem senior dopravy ve správním obvodu Orlová za prvních pět měsíců roku 2021.

Všichni oceňovali pomoc Konta Bariéry a lékáren  Dr. Max. Z toho, co zaznělo, všechny taxíky Maxíky jsou plně vytížené a osvědčily se i při očkování proti covidu-19, kdy v některých městech rozvážely seniory do očkovacích center zdarma,“ upřesnila místostarostka Bc. Naděžda Kubalová a dodala, že „setkání bylo i příslibem, že se v projektu bude i nadále pokračovat a města budou taxíky Maxíky podporovat.


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.6.2021

Zpět na výpis