BUDETE NAPOUŠTĚT BAZÉN? OBRAŤTE SE NA PROFÍKY

Počasí konečně připomíná blížící se léto a podle meteorologů nás čeká krásný víkend. Mnozí z vás už se proto chystají na zahájení koupací sezóny v bazénu na zahradě. Společnost SmVaK Ostrava i letos poskytuje službu napouštění bazénů, což vám může ušetřit spoustu času i námahy.

„Více než 260 domácností v regionu si loni nechalo dovézt vodu do bazénu cisternou naší společnosti. Konkrétně na Karvinsku jsme dovezli vodu do 80 bazénů,“ uvádí mluvčí společnosti Marek Síbrt.

Zahradní bazén je možné napouštět z veřejné vodovodní sítě, což může být spojené s řadou nepříjemností.

„Problémy mohou přijít v momentě, kdy se ve stejný čas rozhodne více odběratelů v lokalitě napouštět prostřednictvím přípojky bazén. To se negativně projeví u ostatních odběratelů, kteří můžou být omezeni v odběru ze sítě,“ vysvětluje ředitel vodovodů Milan Koníř s tím, že nepříjemným situacím lze předejít dodržováním jednoduchých pravidel.

Bazén je vhodné napouštět pozvolna, klidně několik dnů a ideálně mimo odběrové špičky. Nejlépe přes noc ve všední den. Pohodlnější, efektivnější a rychlejší je ale objednat si naplnění u profíků.

Zájemci o dovoz vody k naplnění bazénu se mohou obrátit na bezplatnou zákaznickou linku 800 292 400, kde jim budou poskytnuty detailní informace o možnosti dodávky a ceně dle parametrů bazénu.

Linka je v provozu v pracovní dny od 7:30 do 20 hodin. Kromě linky je možné využít poptávkový formulář na webu www.smvak.cz v sekci Nabídka služeb.


Datum zveřejnění/aktualizace: 2.6.2021

Zpět na výpis