LETOS IN-LINE PLOCHA NA ZIMÁKU NEBUDE

Pro všechny příznivce in-line bruslení a badmintonu máme důležitou informaci o letním provozu haly zimního stadionu. V předchozích letech si příznivci těchto sportů zvykli využívat in-line plochy v době mezi ukončením a zahájením provozu ledové plochy.

Vzhledem k nepříznivé situaci s nákazou covid-19, která nás trápí v celé republice již přes rok, nebylo možno kvůli opatřením vydaným vládou České republiky, bohužel spustit provoz haly pro zmiňované aktivity. Navíc, na základě požadavků sportovních klubů působících na zimním stadionu o dřívější zprovoznění ledové plochy pro účely tréninků, bylo zahájeno dřívější chlazení plochy, a to už od 21. května. Přípravy strojního zařízení a roleb jsou tak v plném proudu, aby provoz ledové plochy mohl být zahájen již 1. června 2021.

V případě dostatečného zájmu veřejnosti počítáme v době mimo tréninky také se zařazením veřejného bruslení tak, jak je tomu každým rokem, jen o pár měsíců dříve. O případné změně vás budeme informovat na našich stránkách a Facebooku. Děkujeme za pochopení a už teď se těšíme na vaši návštěvu s bruslemi na nohou.

(SMO)


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.5.2021

Zpět na výpis