KONEČNĚ JSME NA ÚŘADĚ PŘIVÍTALI IZABELKU!

Epidemie koronaviru pozvolna slábne a díky rozvolnění vládních opatření jsme na městském úřadě konečně mohli přivítat první letošní orlovské miminko, kterým je Izabelka Kajzarová. Izabelka se narodila 2. 1. 2021 v 8:12 hodin v havířovské porodnici. Po příchodu na svět vážila 3 800 gramů a měřila 51 centimetrů.

Na milé setkání s Izabelkou, jejími rodiči Lenkou a Danielem a sestřičkou Sofií se těšilo celé vedení města. Malá čiperka se zvídavým pohledem, která měla v den návštěvy zrovna 4,5 měsíce, všechny a všechno důkladně zkoumala. Jako nejzajímavější nakonec vyhodnotila šustivý celofán, který zdobil kytici pro maminku.

„Izabelka je hrozně hodné dítě, nemáme s ní žádný problém, akorát oproti prvorozené Sofince se skoro neusmívá. Je hrozně těžké zasloužit si od ní úsměv, i já se musím hodně snažit,“ říká o druhorozené dcerce maminka Lenka Kajzarová.

Osmiletý věkový rozdíl mezi dcerami zvolili rodiče záměrně a naprosto jim vyhovuje. „Vyhnuli jsme se sourozenecké žárlivosti, protože starší dcera má už úplně jiné priority, a já mám prostor věnovat se Izabelce skoro tak, jako kdyby byla jedináček,“ dodala usměvavá maminka.

Starší Sofie se na sestřičku moc těšila. Mamince se vším pomáhá a ráda se svou mladší sestřičkou tráví čas.

„Když Izabelka vstane, tak si ji pochovám a to si moc užívám. Taky spolu hrajeme takovou malou hru, že si na mě Izabelka lehne a kutálíme se spolu. Ne že bych válela sudy, to ne, jenom se tak opatrně převaluju ze strany na stranu. Ještě spolu hrajeme hry na tabletu a posloucháme písničky. Nejraději máme Kazíka, to je taková příšerka,“ svěřila se žákyně druhé třídy.

Tatínek, byť v nejvzdálenějším koutku duše doufal, že by to napodruhé mohl být kluk, je s převahou svých princezen naprosto spokojený a vše je podle něj tak, jak má být.

Milé rodince ze srdce přejeme hlavně zdraví a rodinnou pohodu.


Datum zveřejnění/aktualizace: 19.5.2021

Zpět na výpis