ADRA NABÍRÁ DOBROVOLNÍKY A ZVE NA ŠKOLENÍ

„Nemusíme pomáhat všem, ale věnujme se tomu, co nás baví a má smysl.“

Chcete pomáhat a být součástí humanitární organizace, které není lhostejný život druhých lidí? Hledáte způsoby, jak užitečně trávit svůj volný čas ve svém okolí? Přemýšleli jste někdy o tom stát se dobrovolníkem?

Dobrovolnické centrum ADRA v Orlové a Petřvaldu nabízí jedinečné životní zkušenosti, inspirativní zážitky, lidský přístup, možnost seberealizace a samozřejmě také přátelské zázemí a pravidelnou podporu. Cílovou skupinou jsou senioři, děti, lidé se zdravotním onemocněním a sociálně potřební. ADRA hledá laskavé a ochotné lidi, kteří mají 1 až 2 hodiny volného času týdně pro dobrovolnické aktivity s klienty – procházky, čtení, povídaní si, hraní her a jiné.

Zapojit se může každý. Pokud máte chuť pomáhat druhým lidem, jste zodpovědní a vnímaví ke svému okolí, zveme vás na úvodní školení pro zájemce o dobrovolnictví. Akce se koná ve čtvrtek 3. června 2021 od 16:00 do 19:00 hod v Komunitním centru Maják v Orlové v ulici B. Němcové 853. Nastartujte své životní dobrodružství skrze dobrovolnictví. Více informací poskytne koordinátorka Veronika Šutová.

Kontakt:
e-mail: veronika.sutova@adra.cz
tel.: 739 605 901
web: www.adraorlova.cz


Datum zveřejnění/aktualizace: 13.5.2021

Zpět na výpis