PARTICIPATIVNÍ ROZPOČET 2021: HLASOVÁNÍ SPUŠTĚNO!

Veřejné hlasování o návrzích, které lze uskutečnit z participativního rozpočtu na rok 2021, je spuštěno. Prostřednictvím hlasování máte možnost podílet se na utváření podoby města a svými hlasy ovlivnit, které nápady se budou realizovat. Hlasování je určeno pro občany starší 15 let s trvalým pobytem na území města Orlové. Hlasování probíhá elektronicky přes aplikaci Mobilní rozhlas do 23. května 2021.

JAK HLASOVAT?

  1. Kliknutím ZDE se otevře úvodní stránka ankety.
  2. Pro vstup do ankety zadáte své telefonní číslo a kliknete na políčko Odeslat autorizační kód.
  3. Zadáním autorizačního kódu, který jste dostali v SMS zprávě, získáte přístup do elektronického anketního lístku.
  4. Rozdělíte své hlasy. Dva kladné hlasy můžete udělit libovolným návrhům. Jednomu návrhu však můžete dát maximálně jeden hlas. Jeden záporný hlas můžete udělit jen v případě uplatnění obou kladných hlasů. Udělení záporného hlasu není povinné.
  5. Vyplníte své jméno, příjmení a adresu trvalého bydliště, což je nezbytné pro akceptaci vašich hlasů. Vámi uvedené údaje budou ověřeny na evidenci obyvatel. Teprve po ověření budou hlasy započítány.
  6. Po odhlasování přejdete na závěrečnou část ankety. Vyplníte souhlas se zpracováním osobních údajů a je hotovo!

O PROJEKTECH

První květnový den představila Internetová televize Orlová ve svém týdeníku Orlovské minuty pět projektů, které se ucházejí o vaše hlasy. Medailonek každého návrhu si můžete prohlédnout po kliknutí na jeho název.

  1. Do Letňáku na kole, Ing. Miroslava Šromková
  2. Pyramida u hřiště, Tereza Nováková
  3. Odpočívadlo u evangelického kostela, Milan Zielina, DiS.
  4. Oplocení louky pro psy, Ing. Adriana Prokešová
  5. Orlí kaňon žije, Pavla Zajícová, Bc. Jana Šotkovská

Celý pořad nebo jen samostatné medailonky projektů můžete zhlédnout také na YouTube kanále iTVO – Internetová televize Orlová, ve videogalerii na webu města Orlové a také na webu Lepší Orlové. Medailonky si můžete pustit i přímo v anketním lístku před hlasováním, což je asi nejjednodušší způsob.


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.5.2021

Zpět na výpis