SVATBA NA WEBU UŽ TENTO VÍKEND

Svatební veletrh Svatba se každoročně koná na Černé louce v Ostravě. V současnosti však tyto prostory slouží pro velkokapacitní očkovací centrum, pořadatelé veletrhu proto připravili náhradní program s názvem Svatba na webu, který se uskuteční 17. a 18. dubna.

Přestože poslední rok byl pro nastávající novomanžele plný nejistot, majitelé svatebních salónů, agentur a půjčoven nezaháleli a společně s pořadateli připravili nabitý program.

„Moc nás mrzí, že si téměř rok našeho úsilí nemůžeme vychutnat společně. Kontakt s návštěvníky i vystavujícími si však chceme udržet alespoň na dálku, takže jsme pro všechny připravili speciální webové prezentace,“ uvedla manažerka veletrhu Zuzana Boháčová.

Své produkty a služby představí různá zlatnictví, svatební ateliéry, cateringové společnosti a podobně. Divačky a jistě i diváci se mohou těšit na speciální nabídky a slevy, které budou platné pouze po dobu trvání webových prezentací.

Kromě firem budou prezentovány rovněž tipy na zajímavá svatební místa přímo v centru Ostravy. Mezi tyto patří Loděnice v blízkosti soutoku řek Ostravice a Lučiny, Slezskoostravský hrad nebo Vyhlídková věž Nové radnice.

Budoucí nevěsty, ženichové či jiní zájemci se webových prezentací mohou zúčastnit zdarma a bez registrace na www.svatbaostrava.cz.


Datum zveřejnění/aktualizace: 16.4.2021

Zpět na výpis