NADACE KOSTELA ZVE NA ONLINE PĚVECKÝ RECITÁL

Eva Dřízgová-Jirušová

V roce 2020 si Nadační fond Přátel kulturní památky Kostel SCEAV dal pauzu ve své činnosti. Jak tušíte, bylo to především v důsledku nepříznivé situace způsobené vládními opatřeními. Letos chceme opět připravit pro orlovské publikum několik koncertů.

Dovolujeme si Vás pozvat na první koncert, a to na pěvecký recitál, kde vystoupí držitelka dvou prestižních cen Thálie - sopranistka Eva Dřízgová-Jirušová a absolutní vítězka světové pěvecké soutěže Concorso Internazionale Musica Sacra v Římě Patricia Janečková. Klavírním partnerem jim na koncertě bude Adam Farana. Celým večerem nás provede skvělá moderátorka Martina Kociánová, kterou znáte z televizních obrazovek TV Nova, Prima i ČT.

Koncert proběhne jako premiéra na YouTube kanálu KOSTEL PRO VŠECHNY dne 24. 4. 2021 v 18 hodin. Další možností sledování bude FB stránka @nadacekostela. Koncert bude přístupný široké veřejnosti bez omezení.

Koncert podpořilo Město Orlová. Přesto jsou náklady na koncert nemalé. Budeme rádi, když zvážíte podporu tohoto koncertu zaplacením dobrovolného vstupné na účet nadačního fondu 199642683/0600 (do zprávy pro příjemce uveďte „dobrovolné vstupné - recitál“). Přikládáme taktéž i odkaz pro QR platbu.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň v této nelehké době a věříme, že tento koncert bude pro Vás kulturním zážitkem. Chceme, aby koncert dal divákům radost, naději a podporu v současné době ale také chceme posílit hlasy směřující k lidem s rozhodujícími pravomocemi a k odborníkům, kteří mohou pomoci, aby proaktivně a zodpovědně hledali řešení pro obnovení výuky ve všech ročnících a všech typech škol. Vždy existuje nějaké řešení, které dokáže zmírnit existující nesnáze.

Více o koncertě se můžete dozvědět na www.nadacekostel.cz.


Patricia JanečkováAdam Farana
Datum zveřejnění/aktualizace: 15.4.2021

Zpět na výpis