KRASLICOV: HLASOVÁNÍ UKONČENO, CENY VYLOSOVÁNY

V sobotu 10. dubna bylo v 15. dílu Orlovských minut vylosováno pět výherců slosovatelných cen, o které se soutěžilo v rámci Velikonoční výzvy 2021. Gratulujeme těmto výhercům:

Poukázku v hodnotě 1 000 Kč na nákup v BT Computers vyhrál kolektiv DDM Orlová. Dárkové balíčky s propagačními předměty města Orlové dostanou Ema Springerová, Eliška Konkolská, sestry Vavříčkovy a sourozenci Paluvovi.

Dále se soutěžilo na Facebooku. Hlasování bylo ukončeno dnes v pondělí 12. dubna ve 14 hodin. Nejvíce pozitivních reakcí získala Sandra Šertlerová (83) a rovněž dostává dárkový balíček s propagačními předměty.

Druhou příčku obsadily v hlasování sestry Vavříčkovy (69), které již získaly slosovatelnou cenu, stejně tak kolektiv DDM Orlová (57), jenž se v hlasování sledujících umístil na 3. místě. Dárkové balíčky proto obdrží Eliška Šindlerová (55), Jeníček Zlámal a Renátka Guziurová (oba shodně 48 pozitivních reakcí).

Symbolickou cenu za EMU vejce získala Ludmila Skubaničová.

Kraslice vítězů i ostatních zúčastněných si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Všechny oceněné budeme v průběhu tohoto týdne kontaktovat e-mailem na adrese, z které nám zaslali své kraslice. Prosíme o trpělivost.

Všem děkujeme za účast a těšíme se na příští ročník!


Datum zveřejnění/aktualizace: 12.4.2021

Zpět na výpis