ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NOVĚ SÍDLÍ V HLAVNÍ BUDOVĚ ÚŘADU

Upozorňujeme občany na změnu v organizačním řádu Městského úřadu Orlová. Oddělení územního plánu, které sídlilo na Radnici v Orlové-Městě a do konce letošního března spadalo pod odbor výstavby a životního prostředí, nyní sídlí v budově úřadu v ulici Osvobození 796 v Orlové-Lutyni a organizačně spadá pod odbor rozvoje a investic.

Rovněž došlo k drobné změně v názvu této organizační jednotky na oddělení územního plánu a rozvoje. Pracovníky oddělení územního plánu a rozvoje najdou občané v kanceláři č. 240 v 1. patře bloku B (bývalá matrika). Pracovnice matriky se přemístily do kanceláře č. 238, která se rovněž nachází v 1. patře bloku B.

Vedoucím oddělení územního plánu a rozvoje je Bc. Aleš Grúber, územně analytické podklady má nadále na starosti Ing. Iveta Ptoszková, územní plánování provádí a vyjádření vydává Tadeáš Janiczek. Kontakty na pracovníky tohoto oddělení najdou občané na webu města v sekci Radnice.

Přesunem územního plánu na odbor rozvoje a investic dojde ke sloučení rozvojových agend tak, aby bylo maximalizováno plnění a koordinování strategických dokumentů. Oddělení územního plánu a rozvoje se přitom bude soustředit nejen na územní plán, ale i na realizaci strategického plánu a novou agendu smartcity, která má vést k chytrému řízení města uvnitř i navenek.


Datum zveřejnění/aktualizace: 9.4.2021

Zpět na výpis