TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA PROBÍHÁ ONLINE

Vážení dárci,

i letos k vám přicházejí tři králové. Jako vždy přinášejí radost a boží požehnání. Netradiční okolnosti však vyžadují netradiční řešení, a proto k vám koledníci mohou dorazit zatím jen v online podobě. Jejich cíl však zůstává stále stejný. I letos chtějí spolu s vámi pomoci lidem v nouzi.

PES bude hlídat průběh Tříkrálové sbírky po celou dobu jejího průběhu, což je letos od 1. do 24. ledna. Podoba sbírky se může měnit podle vývoje epidemické situace. V případě návratu do 4. stupně PES je většina charit připravena vyslat kolednické skupiny.

Do té doby si v bezpečí užijte ONLINE koledu na stránkách www.trikralovasbirka.cz, kde můžete jednoduše přispět do virtuální kasičky. Dále můžete zaslat DMS pro tři krále na číslo 87 777 v těchto podobách:

  • DMS KOLEDA 30
  • DMS KOLEDA 60
  • DMS KOLEDA 90

Rovněž lze přispět na sbírkové konto 66008822/0800. Zvolíte-li variabilní symbol 77708001, přispíváte přímo na dobročinný účel Charity Bohumín, která letošní výtěžek věnuje na pořízení vybavení do nově budovaného Domova pro seniory Pod kaplí v Dětmarovicích, jenž bude od roku 2022 provozovat. Více informací najdete na stránkách www.bohumin.charita.cz.

Platbu na výše uvedené sbírkové konto určenou pro Charitu Bohumín můžete jednoduše provést také prostřednictvím QR kódu, který si můžete načíst do svého mobilního telefonu a odeslat platbu prostřednictvím mobilního bankovnictví.

Každá koruna pomáhá!

Zdroj obrázků: Facebook Tříkrálové sbírky


Datum zveřejnění/aktualizace: 1.1.2021

Zpět na výpis