TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2021 PROBĚHNE

Milí přátelé charitního díla,

v době, kdy nelze předem nic plánovat, už teď víme, že Tříkrálová sbírka 2021 proběhne. Otázkou je, v jaké podobě. Jsme přesvědčeni, že Tříkrálová sbírka je v nadcházejícím roce důležitější než kdy jindy.

Pracovníci Charity Bohumín v péči o své klienty pracují v první linii. Právě Vaše podpora je důležitá, abychom našim klientům mohli zkvalitňovat poskytované služby i v této pro všechny nelehké době. Finanční prostředky z Tříkrálové sbírky nám každoročně pomáhají s projekty, které bychom rádi realizovali, ale bez Vaší finanční pomoci by se tyto naše cíle naplňovaly velmi obtížně.

Díky výtěžku z minulé sbírky (2020) jsme:

  • Vytvořili zahradu a postavili altán a opravili středu na garáži pro Charitní dům sv. Kláry, kde poskytujeme nově odlehčovací služby.
  • Začali tvořit finanční rezervu na postupnou opravu zázemí klientů v Charitním domě pokojného stáří sv. Františka.

Vaše důvěra je pro nás závazkem a současně povzbuzením pro naši práci.

Další ročník Tříkrálové sbírky proběhne od 1. do 14. ledna 2021.

Protože stále nevíme, jakou podobu bude Tříkrálová sbírka 2021 mít, můžete svůj příspěvek také zaslat na sbírkový účet 66008822/0800 pod VS Charity Bohumín 77708001. Takový příspěvek se chová jako výnos z pokladničky.

Více aktuálních informací získáte na webových stránkách Charity Bohumín www.bohumin.charita.cz nebo nebo na celostátním webu sbírky www.trikralovasbirka.cz.

Z nadcházející sbírky (2021) bychom rádi:

  • Vytvořili rezervu na pořízení části vybavení nového Domova pro seniory v Dětmarovicích.

Vážíme si Vaši přízně a štědrosti.

Zdeňka Kniezková Brňáková, ředitelka Charity Bohumín


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.12.2020

Zpět na výpis