ŠKOLA MLÁDÍ SE AKTIVNĚ STAVÍ KE SDÍLENÍ

Celoroční motto letošního školního roku v Základní škole Mládí zní: PODPORA SDÍLENÍ. Po návratu z prázdnin se třídní kolektivy na třídnických hodinách věnovali tomuto tématu a v každé z tříd vznikla výzdoba, která to potvrzuje. Co třída, to originál!

Zvládli jsme proškolit šest tříd, které to nestihly v minulém školním roce, na téma Rizika internetu a komunikačních technologií v rámci preventivních programů podpořených z Nadace O2 z grantového programu Chytrá škola.

V době distanční výuky se situace se sdílením velmi zkomplikovala a většinou se sdílely školní práce. A tehdy vznikl nápad, že by bylo dobré podpořit osobní sdílení mezi lidmi. Kampaň DÍKY, ŽE O TOBĚ VÍM!  je určena pro širokou veřejnost a ZŠ Mládí se do ní zapojila. Má za cíl povzbudit druhé ke sdílení a pomoci vyjádřit to, že si druhého vážím a záleží mi na tom, co mi sděluje.

Jednoduchým způsobem může kampaň podpořit každý. Použije-li  logo, nebo jen motto Díky, že o Tobě vím! a ocení tak své blízké tímto poděkováním. Ve škole Mládí jsme loga roznesli do jednotlivých tříd. My učitelé si vážíme, že se s žáky můžeme sdílet! Jakou měrou se žáci zapojí, je jen na nich!

Mgr. Lenka Pastirčáková, ŠMP


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.12.2020

Zpět na výpis