KALENDÁŘ NA ROK 2021 BUDE K DOSTÁNÍ OD 11. PROSINCE

Milí Orlováci,

rádi bychom Vám představili nový městský kalendář pro rok 2021. Jsme rádi, že se již letos našli podnikatelé na území našeho města, kteří tvorbu tohoto kalendáře podpořili, a věříme, že jich v příštím roce ještě přibyde.

Poděkování patří hlavně společnosti ČEZ, která nám na vydání tohoto kalendáře poskytla dotaci. Dále je nám velkou ctí, že fotografie, které v kalendáři doprovázejí jednotlivé týdny v roce, nám poskytl občan našeho města pan Petr Poláček, kterému tímto velice děkujeme. Při náhledu do jeho nabídky bylo opravdu těžké vybrat pouze 28 fotografií, které budou součástí našeho kalendáře.

Logo ČEZ

Podotýkáme, že takovýto kalendář má letos premiéru a bereme jej jako zkušební verzi. Nechali jsme tedy vyrobit pouze omezený počet výtisků, abychom pro další roky zjistili nejen zájem občanů, ale i podnikatelů, kteří se na financování kalendáře podíleli zakoupením reklamního prostoru.

Rozhodli jsme se, že značná část výtisků bude distribuována spolu s posledním 23. číslem Orlovských novin na jejich výdejní místa, kde budou stejně jako noviny k dispozici zdarma. Poslední letošní noviny vycházejí v pátek 11. prosince.

Až se pro svůj kalendář vydáte, mějte prosím na paměti, že je k dostání v omezeném množství, a tak prosím odcházejte pouze s takovým počtem výtisků, který skutečně upotřebíte. Ideálně s jedním kalendářem a s jedním výtiskem novin.

Kancelář starosty


Datum zveřejnění/aktualizace: 25.11.2020

Zpět na výpis