SCUK NA BEZDÍNKU

Farma Bezdínek ráda podporuje poctivé lokální potraviny. Minulý týden tak potěšila své fanoušky a zákazníky další novinkou – výdejním místem komunitního nákupu Scuk.cz. Takže kromě čerstvých rajčátek si můžete z Prodejny ze dvora odnést tašku plnou dalších kvalitních potravin, a to z kategorií Chléb a pečivo, Maso a uzeniny, Ovoce a zelenina, Mléko a sýry, Chlazené a nemléčné, Trvanlivé, Nápoje a Domácnost.

„Nákupy běží každý týden od pondělí do neděle, následující středu nebo čtvrtek odpoledne si pak svůj nákup na Bezdínku vyzvednete. Takže v klidu, bezpečí a pohodlí domova nakoupíte vše online a zajistíte tak pro svou rodinu kvalitní potraviny přímo od menších českých farmářů“, vysvětluje Monika Zábojníková z Farmy Bezdínek, místní Organizátorka Nákupní skupiny.

Zapojit se je velmi snadné. Stačí se připojit ke skupině scuk.cz/na-bezdinku   a spustit nákup.

„Bohužel máme nadále zavřeno Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem a neprobíhají zde plánované prohlídky pro veřejnost. Rozhodli jsme se tedy prostory smysluplně využít k tomuto účelu „scukávání se“ a nabídnout tak i našim zaměstnancům pohodlnější obstarávání základních potravin, doplňuje Zábojníková.


Datum zveřejnění/aktualizace: 11.11.2020

Zpět na výpis