CHCETE SI ZASADIT STROM? ŽÁDNÝ PROBLÉM!

Vážení spoluobčané,

nadešel čas, kdy Vám můžeme s radostí oznámit, že občané našeho města budou moci v rámci dobrovolnických činností vysazovat stromy. Odbor rozvoje a investic získal v rámci grantových řízení dva podpořené projekty, které mají zlepšit životní prostředí v našem městě.

První je ze Státního fondu životního prostředí ČR, z Národního programu Životního prostředí – Výsadba stromů a druhý z  Nadace ČEZ, Stromy pro rok 2020. Celkem budeme vysazovat 26 stromů, z toho šest dubů letních v lokalitě u zimního stadionu a 18 javorů a 2 jírovce červené v lokalitě údolí mezi ulicemi Kpt. Jaroše a Osvobození.

Výsadbu budeme realizovat ve dnech 12. a 13. listopadu, a to vždy od 10 do 12 hodin a od 14 do 16:30 hodin. Odborný dohled nad výsadbou stromů bude zajištěn, stejně jako pracovní nářadí. Dobrou náladu si vezměte s sebou.

Dobrovolníci, kteří se chtějí podzimní výsadby stromů účastnit, se mohou přihlásit do pondělka 2. listopadu na mail nadezda.kubalova@muor.cz.

Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na setkání s Vámi při hezké akci. Když bude kapacita dobrovolníků naplněna, bude přihlašování zastaveno.

Naděžda Kubalová


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.10.2020

Zpět na výpis